به گزارش قدس آنلاین، سید جعفر مظلومی نجار خیّر مشهدی است که این روزها و در بحران شیوع ویروس کرونا، از همشهریان مُسن و ناتوان غافل نشده و برای آنکه این افراد در معرض ابتلا به ویروس قرار نگیرند، خرید خانه برخی از آنها را عهدهدار شده است.
وی در خصوص اقدام انسانی و خیرخواهانه خود اظهار کرد: وظیفه همه ماست که در این شرایط بحرانی بیشتر هوای هم را داشته باشیم اگر پدر و مادر من در قید حیات بودند وظیفه سایر شهروندان مشهدی بود که در صورت نیاز آنها به یاریشان بشتابند.
نجار خیر، با بیان اینکه کمک به سالمندان و انسانهایی که از توانایی جسمی و حتی روحی برخوردار نیستند وظیفه ماست، گفت: اگر ما انسانها بدانیم نسبت به هم دِین و مسؤولیت داریم و در راستای تحقق ادای وظیفه باید بکوشیم؛ آن وقت است که دنیا به جای بهتری تبدیل میشود.
وی ادامه داد: از همین رو برای تحقق این هدف دیدم در این شرایط یکی از کارهایی که از دستم بر میآید این است که برای افراد سالمندی که جزو گروههای پر خطر در برابر ویروس کرونا هستند، خرید خانه شان را انجام دهم.
میدان مین امروز، تبدیل به میدان مبارزه با کرونا شده است
مظلومی با اشاره به این نکته که تاکنون برای سالمندان اطرافش این کار را انجام داده تاکید کرد: من از انجام این کار خوشحال میشوم. اگر سایر افراد سالمندی که نیاز به خرید و حضور در بازار دارند به من اطلاع دهند حتما برای خدمت رسانی حاضر میشوم.
این نجار خیر در پاسخ به این موضوع که ترسی از مبتلا شدن به کرونا در این رفتوآمدها دارد یا خیر گفت: زمانی نیاز بود مردانی مرد، از این مملکت برای حفاظت از جان و ناموس ما روی زمین مین گذاری شده بروند و شهید شوند، الان آن میدان مین تبدیل شده به میدان مبارزه با کرونا، بالاخره هر کدام از ما به بهانهای روزی خواهیم مرد اثری که از خودت در دنیا به جا میگذاری مهم است و این را وظیفه خودم میدانم و برای تحقق آن بدون هیچ ترسی با رعایت تمام موازین بهداشتی میکوشم.
سرای محبت، یک پاتوق فرهنگی
مظلومی در ادامه سخنانش به کارهای خیر دیگری که در خیریه «سرای محبت» خود انجام داده و میدهد اشاره کرد و گفت: اینجا تا قبل از شیوع کرونا پاتوقی بود برای افراد اهل دل تا ساعاتی را کنار هم بگذرانند و حافظ خوانی و افزایش انرژی مثبت داشته باشند همچنین تمام وسایل سعی شده از وسایل بازیافتی باشد چون نباید با مصرف زیاد و بیهوده مادر زمین را خسته و ناتوان کرد.
این خیر جوان افزود: از جمله کارهای دیگری که انجام دادم تاسیس کتابخانه سیار و گردان در جهت تلاش برای زدودن گرد جهل و نادانی از چهره جامعه است کتابهای ما تا خارج از کشور و قارههای دیگر نیز سفر کرده است.
وی در پایان سخنانش به نکته جالبی اشاره کرد که نتیجه تمام مطالعات و سالهای زندگی خیرخواهانهاش بود، او گفت: سرنوشت را باید نوشت، مطمئن باشید بخشی از سرنوشت ما قطعی نشده است بلکه خداوند با ارادهای که به انسانها داده، خواسته ما خودمان سرنوشتمان را رقم بزنیم، در واقع ما با اعمالمان چگونگی آن را رقم میزنیم و باید برای خلق زیباترین سرنوشت زیباترین اعمال و کارها را انجام داد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما